Over Medication Webdesign en Erik Daniels

Erik Daniels RoermondMedication Webdesign werd in het najaar van 2004 opgericht door Erik Daniels (1976). Naast zijn jarenlange ervaring met webdesign, heeft hij door zijn opleiding aan de HEAO in Sittard en Bedrijfscommunicatie aan de universiteit in Nijmegen een uiterst professionele kijk op hoe een website marketing-communicatief in elkaar hoort te zitten. Zijn afstudeerscriptie aan de KUN had als onderwerp 'gebruiksvriendelijkheid van websites' en werd gepubliceerd in een Duitse bundel.

Inmiddels is Medication Webdesign uitgegroeid tot een relatief bekende naam, mede dankzij intensieve samenwerkingen met business partners als Opmax, Impact Design en FJ Design. Desondanks blijft Erik Daniels het liefst lekker alleen werken: "Zo weten mijn klanten altijd met wie ze te maken hebben en is mijn kwaliteit en mijn snelheid van werken gegarandeerd".

Medication Webdesign heeft als motto 'meedenken met de klant'. Uiteraard is en wil niet iedereen hetzelfde, daarom maken wij onze websites altijd op maat. De een wil een eenvoudige portfolio-website met aanbiedingen en contactgegevens, de ander wil een complete e-commerce site.

"Mijn grootste verkooppunt is dat ik ICT kan combineren met communicatie en design. Veel van mijn klanten hebben nauwelijks verstand van computers, dan heeft het geen zin om moeilijke technische termen te gebruiken. Ik hou het lekker simpel en duidelijk, dat werkt het beste", aldus Erik Daniels.

Met veel succes maakte Medication Webdesign in 10 jaar tijd meer dan 100 websites, voor winkeliers zoals Slaapcomfort Roermond, restaurants zoals Kasteeltje Hattem en kunst/schilder Pascal Cuijpers.

Hoe gaan wij te werk? Lees over de stappen in onze werkwijze.